Video-analist Leen den Boer leeft zijn droom bij Heracles

ZEEWOLDE • Za 25 november 2023 | 10:22 • Zaterdag 25 november 2023 | 10:22

Video-analist Leen den Boer, die in het verleden werkte voor Almere City, is nu gelukkig bij voetbalclub Heracles. De oud-Zeewoldenaar zorgt ervoor dat de trainingsstaf van de club uit Almelo met behulp van zijn beelden zo goed mogelijk het spel van tegenstanders kan analyseren.

Zo'n tien jaar geleden was Den Boer nog vertegenwoordiger voor een bedrijf en reisde hij door Europa. "Eigenlijk is het elke dag een droom dat ik nu van mijn hobby m'n werk heb kunnen maken", zegt Den Boer vanaf de tribune van Heracles.

Almere City
Zijn huidige werkgever staat zondag oog in oog met zijn oude club Almere City FC. Den Boer vindt het hartstikke leuk om dit weekend weer even terug te zijn bij zijn oude club. In 2018 verliet hij City en ging aan de slag bij Go Ahead Eagles in Deventer.

Omdat hij nu werkt in Almelo hoopt hij natuurlijk op een overwinning voor Heracles. De ploeg uit Almelo kan een overwinning ook goed gebruiken, want de ploeg van trainer John Lammers kwam in de afgelopen vijf duels in de Eredivisie niet tot winst.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel