Transfervrije Tahiri tekent bij Almere City FC 

ALMERE • Di 3 september 2024 | 18:24 • Dinsdag 3 september 2024 | 18:24

Almere City FC heeft zich, één dag na het sluiten van de transfermarkt, versterkt met middenvelder Anas Tahiri. Tahiri tekent een contract voor één seizoen met de optie voor nog een seizoen bij de huidige nummer 17 van de eredivisie. Het afgelopen seizoen kwam Tahiri nog uit voor SC Heerenveen.

Almere City kan Tahiri aantrekken omdat hij clubloos was. Hij kon afgelopen zomer na 2,5 jaar in Friesland niet rekenen op contractverlenging bij SC Heerenveen. Vorig seizoen speelde hij nog 24 wedstrijden in het eerste elftal van de Friezen, waarin hij vier keer scoorde en twee assists gaf.

De 29-jarige Belg van Marokkaanse komaf kan op het middenveld op meerdere posities uit de voeten. Hij is de opvolger van Stije Resink, die afgelopen vrijdag voor een recordbedrag naar FC Groningen verhuisde. In het verleden speelde Tahiri ook bij Lierse SK, RKC Waalwijk en CFR Cluj in Roemenië.

Tahiri tijdens presentatie bij City FC

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel