Almere City verliest oefenduel van ADO Den Haag

ALMERE • Wo 4 september 2024 | 21:18 • Woensdag 4 september 2024 | 21:18

Eredivisieclub Almere City FC heeft woensdagmiddag in Den Haag een oefenwedstrijd tegen Keuken Kampioen Divisieclub ADO Den Haag verloren. De thuisploeg was met 2-1 te sterk voor de formatie van trainer Hedwiges Maduro.

In de eerste helft was Almere City de betere en gevaarlijkere ploeg, maar kwam ADO Den Haag via een zeer fraaie goal van de nieuwe aanwinst Elias Mohammad verrassend op voorsprong: 1-0

ADO vergroot de marge
In de 2e helft wist de thuisploeg via opnieuw een knappe goal van Mohammad de marge te verdubbelen: 2-0. De Zweedse aanvaller was Ricardo Visus te slim af en schoot vervolgens de bal fraai langs doelman Jonas Wendlinger.

Aansluitingstreffer
Vervolgens wisten de Almeerders via invaller Kornelius Hansen (op aangeven van Ruben Providence) terug te komen in wedstrijd: 2-1.

In de slotfase bracht trainer Maduro onder andere aanvaller Poku binnen de lijnen, maar tot een echt slotoffensief wisten de Almeerders niet meer te komen. En zo bleef het 2-1 in het Bingoal stadion.

Oude bekende Tim Receveur
Bij Almere City speelde 'oude bekende' Tim Receveur verrassend in de basis. Receveur is momenteel clubloos en mag de komende periode bij Almere City zijn conditie op peil houden. Receveur speelde 70 minuten mee tegen ADO.