A27 van Huizen richting Almere deze week 's avonds en 's nachts afgesloten

ALMERE • Ma 2 september 2024 | 11:16 • Maandag 2 september 2024 | 11:16

Verkeer kan deze week 's avonds en 's nachts niet via de A27 richting Almere rijden. De snelweg wordt telkens vanaf 20.00 uur afgesloten. Dat gebeurt al bij Huizen. Hierdoor is het dus ook niet mogelijk om via de Stichtse Brug de polder binnen te rijden.

Ook bij Almere Haven en Almere Hout kun je niet de snelweg op richting knooppunt Almere. De rijbaan in de andere richting, dus van Almere richting Huizen, blijft wel open.

Verkeer vanuit Utrecht en het Gooi richting Almere wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de A1 en de A6. Je bent daardoor uiterlijk een half uur langer onderweg.

Uiterlijk om 06.00 uur 's ochtends gaat de snelweg volgens Rijkswaterstaat weer open. Vrijdag zijn de werkzaamheden aan de A27 klaar.

Grote opknapbeurt
Tijdens de afsluitingen worden er nieuw asfalt en belijningen aangebracht. De werkzaamheden zijn onderdeel van een grote opknapbeurt voor de A6 en A27.

Over beide snelwegen worden -waar nodig- stukken wegdek vervangen, voegen gerenoveerd, detectielussen vervangen en belijning opnieuw aangebracht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel