A27 meerdere avonden en nachten afgesloten tussen Almere en Utrecht

ALMERE • Di 20 augustus 2024 | 18:00 • Dinsdag 20 augustus 2024 | 18:00

De snelweg A27 is eind augustus en begin september meerdere avonden en nachten afgesloten tussen knooppunt Almere en Huizen. Rijkswaterstaat gaat het asfalt vernieuwen, voegen renoveren en detectielussen vervangen. Ook wordt er op sommige plekken nieuwe belijning aangebracht.

De werkzaamheden nemen in totaal acht nachten in beslag. Weggebruikers moeten rekening houden met een omleiding en extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Eerste deel
Het eerste deel van de werkzaamheden is van 26 augustus tot 30 augustus van 20.00 uur tot 05.00 uur. De weg is dan afgesloten van Almere richting Utrecht, tussen Knooppunt Almere tot afrit Huizen.

Ook de verbindingsbogen in het knooppunt van de A6 naar de A27 zijn dicht. Ook de af- en oprit van afslag Almere Hout (37) en af- en oprit van afslag Almere-Haven (36) zijn afgesloten.

Tweede deel
Het tweede deel van de werkzaamheden staat gepland tussen 2 september tot 6 september op dezelfde tijdstippen. Dit keer is de weg afgesloten van Utrecht in de richting van Almere.

Ook dan zijn de af- en opritten van de afslagen Almere Haven en Almere Hout afgesloten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel