Omrijden tussen Biddinghuizen en Elburg: Oldebroekerweg overdag afgesloten

DRONTEN • Zo 21 juli 2024 | 18:01 • Zondag 21 juli 2024 | 18:01

Verkeer tussen Biddinghuizen en Elburg moet de komende twee weken rekening houden een wegafsluiting. De Olderbroekerweg wordt van maandag tot en met vrijdag overdag afgesloten voor onderhoud aan een brug en aan het fietspad.

De afsluiting begint dagelijks om 07:00 uur. Uiterlijk om 17:00 uur gaat de weg weer open. Er is dan tot 's ochtends vroeg 1 rijstrook beschikbaar voor verkeer in beide richtingen.

Het brom- en fietsverkeer kan tijdens de werkzaamheden wel gebruik maken van de brug. Ander verkeer wordt overdag omgeleid via de Spijkweg en de Bremerbergweg.

De Oldebroekerweg was september en december vorig jaar ook al enige tijd dicht voor onderhoud. Door slecht weer kon een aantal werkzaamheden toen niet worden uitgevoerd. Dat gebeurt nu alsnog. Zo krijgt de brug een nieuwe leuning en een nieuwe asfaltlaag. Verder wordt het fietspad gedeeltelijk opgehoogd.

Door de nieuwe werkzaamheden in de vakantieperiode uit te voeren, verwacht de provincie de hinder voor schoolgaande kinderen en woon- en werkverkeer te beperken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel