Donateur en sponsoren melden zich om Meerpaaldagen uit de brand te helpen

DRONTEN • Ma 8 juli 2024 | 20:15 • Maandag 8 juli 2024 | 20:15

Een donateur en meerdere sponsoren hebben zich bij de organisatie van de Meerpaaldagen gemeld om het evenement financieel te steunen. De Meerpaaldagen kampt met een gat van duizenden euro's en luidde daarom vorige week de noodklok. Toen werd nog uitgegaan van een tekort van 15.000 euro, volgens de jongste cijfers heeft de organisatie 20.000 euro te weinig in kas.

Voorzitter Abe Stam van de stichting Promotie Dronten zegt er nog niet helemaal te zijn, maar heeft er vertrouwen in dat het gratis evenement voor jong en oud blijvend kan worden georganiseerd.

Gesprek met De Meerpaal
Een van de problemen die de organisatie had, was de prijsverhoging voor het gebruik van de kleedkamers in De Meerpaal. Die zou sinds kort 8.000 euro meer rekenen. Directrice Janita Tabak van De Meerpaal reageerde verbaasd omdat ze niets van de organisatie van de Meerpaaldagen had gehoord. Nu zijn de twee partijen weer in gesprek om te zoeken naar een oplossing.

Lees ook: Dronten zonder Meerpaaldagen 'ondenkbaar', maar gemeente kan niet helpen

De Meerpaaldagen zijn van 8 tot en met 10 augustus.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel