Talent Guus Beaumont tekent eerste profcontract bij Almere City

ALMERE • Ma 1 juli 2024 | 17:06 • Maandag 1 juli 2024 | 17:06

Middenvelder Guus Beaumont heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Almere City FC. De 22-jarige middenvelder tekent voor één seizoen bij de eredivisieclub, met de optie voor nog een seizoen. In de afgelopen jaren was Beaumont aanvoerder van Jong Almere City.

Beaumont speelt sinds 2020 bij Almere City FC. Hij is destijds overgekomen van FC Groningen waar hij de jeugdopleiding doorliep. In de afgelopen seizoenen ontwikkelde Beaumont zich als controlerende middenvelder tot de drijvende kracht van de beloftenploeg van de Almeerders.

In totaal speelde hij 77 wedstrijden voor Jong Almere City. Het afgelopen seizoen was de speler erg belangrijk voor de ploeg, die zich wist te handhaven in de Tweede Divisie. Hij was bij negen goals betrokken, waarvan zeven keer als aangever.

'Voelt als familie'
Guus Beaumont: "Sinds ik hier ben neergestreken heeft Almere City FC mij als club nog nooit teleurgesteld. Alles voelt hier heel als familie. Ik voel me hier op mijn plek en wil niets liever dan mij hier verder ontwikkelen als voetballer."

Ook technisch manager Johan Hansma is erg content: "Guus is één van de onbetwiste leiders van Jong Almere City FC en heeft met zijn spel laten zien dat een profcontract goed aan hem is besteed. Wij willen graag talentvolle spelers uit onze opleiding de kans geven om aan te sluiten en door te stromen naar ons eerste elftal. Wij kijken er naar uit om samen met Guus samen te werken en hem verder te ontwikkelen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel