Van annuleringen tot finish-shirts; de Challenge infodesk krijgt iedere dag vragen

ALMERE • Za 17 augustus 2024 | 13:48 • Zaterdag 17 augustus 2024 | 13:48

Er gaat geen dag voorbij of Corry Aarts van de infodesk van de Challenge Almere-Amsterdam logt in om triatleten antwoorden te geven op al hun vragen. Het hele jaar door is Aarts actief voor de Challenge. Ze werkt voor de organisatie op de infodesk.

Triatleten kunnen met alle vragen bij haar terecht. Vanaf het moment dat de inschrijving geopend is, beginnen die binnen te stromen. Het gaat van annuleringen tot de maat van het finish-shirt, ze komt van alles tegen. Aarts moet overal een antwoord op zien te vinden.

Verschillende activiteiten
Het evenement de Challenge Almere-Amsterdam wordt gehouden in de tweede week van september. Van donderdag tot en met zondag staan er verschillende activiteiten op het programma in Almere.

Het hoofdmenu wordt zaterdag voorgeschoteld, dan is de hele triatlon (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen). De wedstrijd van zaterdag 14 september is een Europees kampioenschap.

De start is zaterdag 14 september om 07:10 op de Esplanade in het centrum van de stad.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel