De echte 'Urker mentaliteit' moet volgens aanvoerder Jan Ras terug bij SV Urk

URK • Zo 14 juli 2024 | 16:22 • Zondag 14 juli 2024 | 16:22

Aanvoerder Jan Ras wil komend seizoen meer passie zien bij SV Urk. Dat is wat hij het afgelopen seizoen te veel miste in de Derde Divisie. "We zijn deze week begonnen met de toon op intensiteit", zegt de aanvoerder. Hij wil elke training en wedstrijd honderd procent inzet zien.

SV Urk speelde zich vorig seizoen pas in de laatste wedstrijd van de competitie veilig en dat was onnodig. Ras wil het niet meer over vorig seizoen hebben en wil zo snel mogelijk toewerken naar de nieuwe competitie.

Vakantie
De Urkers speelden zaterdag de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding. In Sneek werd er met 0-0 gelijk gespeeld tegen ONS uit de Vierde Divisie. Niet alles selectiespelers van Urk zijn al aanwezig. Trainer Peter Wesselink moet vanwege vakanties nog een deel van de spelers missen.

Voor SV Urk begint zaterdag 17 augustus de nieuwe competitie in de Derde Divisie. De Urkers spelen het eerste duel van het nieuwe seizoen om 18:00 uur in Haaksbergen tegen HSC'21. Tot die tijd speelt de ploeg oefenwedstrijden tegen ACV, MASV, Jong Almere City FC, Zuidvogels, Flevo Boys en GVVV.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel