Zoekactie Drontermeer, heeft mogelijk te maken met vermiste Jaskulski

DRONTEN • Zo 28 juli 2024 | 17:12 • Zondag 28 juli 2024 | 17:12

De politie heeft zondag een grootschalige zoekactie gehouden in het Drontermeer bij de Roggebotbrug. Dat is in de buurt van de plekken waar de politie al eerder heeft gezocht naar de vermiste Marc Jaskulski uit Dronten.

De grootschalige zoekactie werd opgetuigd na een tip van een groep vrijwilligers die op vier meter diepte iets had gezien. De politie werd gewaarschuwd en die kwam met meerdere eenheden en een boot naar die plek om daar onderzoek te doen.

In eerste instantie bevestigde de politie aan Omroep Flevoland dat de actie te maken had met de vermissing van Drontenaar Marc Jaskulski, later werd dit ingetrokken. Wel geeft de politie aan dat tips over zijn vermissing zeer serieus worden genomen.

Of er iets is gevonden op de bodem kon de politie nog niet zeggen. Het fietspad langs het water was tijdens de actie afgesloten.

Al drie maanden vermist
Jaskulski is al ruim drie maanden vermist. Hij vertrok op 15 april op zijn fiets van zijn huis aan de Lancasterdreef in Dronten. Volgens de politie reed hij in de richting van het Roggebotzand. In dat gebied werd het laatste signaal van de Drontenaar opgevangen.

Vorige week is bij een uitgebreide zoekactie de fiets van de 36-jarige Jaskulski gevonden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel