A6 weer paar nachten dicht tussen Lelystad en Emmeloord

FLEVOLAND • Ma 22 juli 2024 | 12:02 • Maandag 22 juli 2024 | 12:02

Weggebruikers moeten deze week opnieuw rekening houden met werkzaamheden op de A6, van Lelystad richting Emmeloord. Delen van de weg gaan dinsdag tot en met donderdag om 19:30 uur dicht. Richting Lelystad blijft de weg gewoon open.

In de nacht van dinsdag op woensdag en van woensdag op donderdag zijn er werkzaamheden tussen Lelystad-Noord en Urk. Dit deel van de A6 is dan afgesloten en gaat om 05:30 weer open.

De tussenliggende op- en afritten zijn hierdoor ook niet bereikbaar. Net als verzorgingsplaats Oeverwal en tankstation De Abt.

In de nacht van donderdag op vrijdag wordt er gewerkt aan het weggedeelte tussen Urk en Emmeloord. Dit deel van de A6 is dan afgesloten en gaat om 06:00 weer open. De oprit Urk en op- en afrit Emmeloord-West zijn daardoor ook dicht.

Werkzaamheden nog niet klaar
De werkzaamheden op de A6 zijn hierna nog niet klaar. Het deel van de weg tussen Urk en Emmeloord gaat nog twee nachten dicht. Daarna is het stuk tussen Emmeloord en Bant aan de beurt.

Rijkswaterstaat voert tot 3 oktober op meerdere avonden en nachten werkzaamheden uit op de A6 tussen Almere en Lemmer.

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van het asfalt, het aanbrengen van lijnen en het vervangen van twee detectielussen.

Lees ook: Opnieuw werkzaamheden op de A6 en dat is niet de laatste keer deze zomer

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel