Opnieuw werkzaamheden op de A6 en dat is niet de laatste keer deze zomer

FLEVOLAND • Ma 8 juli 2024 | 13:42 • Maandag 8 juli 2024 | 13:42

Weggebruikers moeten deze week opnieuw rekening houden met werkzaamheden op de A6, van Almere Oostvaarders naar Lelystad. Dit deel van de snelweg wordt dinsdag- en woensdagavond om 20:00 uur afgesloten en gaat om 05.30 uur weer open. De weg richting Almere blijft toegankelijk.

Ook de tussenliggende op- en afrit Lelystad-Airport is afgesloten. Net als wegrestaurant De Lepelaar en het tankstation langs de A6.

Automobilisten kunnen omrijden via de Vogelweg, de Ibisweg of de Oostvaardersdijk. De extra reistijd kan hierdoor oplopen tot 30 minuten. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan.

Nog meer werkzaamheden
In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er werkzaamheden tussen Lelystad en Lelystad-Noord. Dit deel van de A6 is dan afgesloten.

De werkzaamheden op de A6 zijn hierna nog niet klaar. Rijkswaterstaat voert tot 3 augustus op meerdere avonden en nachten werkzaamheden uit op de A6 tussen Almere en Lemmer.

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van het asfalt, het aanbrengen van lijnen en het vervangen van twee detectielussen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel