A6 weer een paar nachten dicht, nu tussen Urk en Emmeloord

FLEVOLAND • Zo 28 juli 2024 | 13:31 • Zondag 28 juli 2024 | 13:31

Weggebruikers moeten deze week opnieuw rekening houden met werkzaamheden en afzettingen op de A6, van Urk richting Emmeloord. Delen van de weg gaan dinsdag tot en met zaterdag rond 20:00 uur dicht.

In de nachten van dinsdag op woensdag en woensdag op donderdag zijn er werkzaamheden tussen Urk en Emmeloord. De oprit Urk en de op- en afrit Emmeloord-West zijn afgesloten. Ook is knooppunt Emmeloord dicht.

De Urkerweg N251 is dan ook dicht vanwege werkzaamheden. Weggebruikers die van Urk naar Emmeloord willen kunnen die nachten geen gebruik maken van de A6 als omleiding en moeten via de Espelerweg N712 of de Nagelerweg N716.

De A6 richting Lelystad blijft wel open.

Emmeloord richting Bant
In de nachten van donderdag op vrijdag en vrijdag op zaterdag is het gedeelte tussen knooppunt Emmeloord en Bant aan de beurt. De weg gaat dan al een halfuurtje eerder dicht.

De tussenliggende op- en afritten zijn niet bereikbaar. Ook is de verbindingsweg van de N50 vanuit Ens richting de A6 dicht. Gele borden geven de omleidingsroutes aan.

Werkzaamheden bijna afgerond
De werkzaamheden op de A6 zijn voor nu bijna klaar. De weg ging afgelopen tijd een aantal nachten dicht om het asfalt te vernieuwen. Ook werden er nieuwe lijnen aangebracht en twee detectielussen vervangen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel