Almere Floats: Ibiza-vibe op en aan het Weerwater

ALMERE • Zo 21 juli 2024 | 16:35 • Zondag 21 juli 2024 | 16:35

De tweede editie van Almere Floats heeft dit weekend volgens de organisatie tienduizenden bezoekers getrokken. Het evenement aan en op het Weerwater voelde als een strandfeest met Ibiza-vibe. Tientallen bootjes dobberden op het water, mensen waren aan het zeilen, kanoën, surfen of gewoon aan het loungen onder het genot van housemuziek gedraaid door verschillende DJ's.

Ook voor kinderen waren er allerlei activiteiten. Zo was er een grote waterglijbaan, konden er zeil- en duiklessen worden gevolgd en was er een knutselworkshop om zandkastelen te leren bouwen.

Waterstad Almere
"Een van de mooiste punten van Almere is natuurlijk al dat water dat we hebben", vertelt organisator Martin Ort. "De mensen vinden het heerlijk om met een bootje de stad rond te gaan. Voor die mensen organiseren we dit evenement."

"Ontzettend leuk dat dit wordt georganiseerd", vertelt een bezoeker die op een strandstoel aan het water zit. "Veel te doen voor de kinderen, de gezelligheid en de muziek. Ik krijg wel echt een vakantiegevoel."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel