Politie met duikteam in Dronten voor zoektocht naar man die al drie maanden vermist is

DRONTEN • Do 18 juli 2024 | 10:58 • Donderdag 18 juli 2024 | 10:58

Voor de derde dag op rij wordt er bij Dronten gezocht naar de vermiste Marc Jaskulski. De politie meldt dat er een duikteam wordt ingezet en dat het landelijke Veteranen Search Team ook meehelpt.

De 36-jarige Jaskulski is al drie maanden vermist. Afgelopen dinsdag kwam er een serieuze tip bij de politie binnen en sindsdien wordt er weer actief naar de Drontenaar gezocht.

Dat begon dinsdag op de Drontermeerdijk en verplaatste zich een dag later naar het gebied tussen de Reevesluis en aanlegplaats De Meerkoet.

Verdwenen
De Drontenaar is al sinds maandag 15 april spoorloos. Die dag vertrok hij op de fiets vanuit zijn huis aan de Lancasterdreef in Dronten.

De politie vermoedt dat hij richting het Roggebotzand is gegaan, omdat daar het laatste signaal van de Drontenaar werd opgevangen.

Date via Grindr
Vorige maand werd duidelijk dat Jaskulski mogelijk een date zou hebben gepland via Grindr, een datingapp voor LHBTI'ers. De Drontenaar zou actief zijn binnen de LHBTI-gemeenschap zonder dat zijn omgeving dit wist.

Begin deze maand bleek dat er twintig tips waren binnengekomen over de vermissing. De gouden tip zat er nog niet tussen, werd gezegd.

In het tv-programma Opsporing Verzocht is meerdere keren aandacht gevraagd voor de vermissing van Jaskulski. Ook zijn foto's van hem getoond op social media.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel