Meerpaalrit in de regen: oldtimer brommerrijders houden de moed er in

DRONTEN • Za 12 augustus 2023 | 18:12 • Zaterdag 12 augustus 2023 | 18:12

In Dronten ging vandaag de derde en laatste dag van de Meerpaaldagen nat van start. Geen goed nieuws voor de Meerpaalrit, waar eigenaren van oldtimer brommers klaar stonden voor een mooie toertocht door de provincie.

Normaal staan er zo'n veertig oldtimers te pronken in Dronten, maar sommige eigenaren kozen ervoor om de start te schrappen en later op de dag aan te haken bij de tocht.

Maar regen of geen regen, het mocht de pret bij de overige deelnemers niet drukken. "We komen de andere groep later vanmiddag nog wel tegen hoor", vertelt Hermann Ehlting van Oldtimer Bromfiets Club Elburg en Omstreken. "Wat het mooie is van brommerrijden? Je voelt je weer jong. Het is net alsof ik mij weer 16 voel."

Tevreden
De organisatie kijkt tevreden terug op de Meerpaaldagen. "Wij hebben niks te klagen. Vrijdagavond hadden we hier een super optreden. Toen ik zag dat iedereen uit z'n dak ging, dacht ik wel: we hebben het weer goed gedaan."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel