Almere City strikt Indonesisch international Thom Haye

ALMERE • Vr 13 september 2024 | 10:19 • Vrijdag 13 september 2024 | 10:19

Almere City FC heeft zich vrijdag verrassend versterkt met Thom Haye. De 29-jarige middenvelder tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de huidige nummer 17 van de eredivisie. Almere City kan Haye vastleggen na het verstrijken van de transferdeadline, omdat hij sinds deze zomer clubloos was.

Haye was het afgelopen seizoen nog een bepalende speler bij SC Heerenveen, maar wilde zijn contract niet verlengen in Friesland. De international van Indonesië mikte op een buitenlands avontuur, maar wist dat uiteindelijk niet te vinden. Ook NAC was volgens Voetbal International lang in de race voor de handtekening van Haye, maar Almere City wist de speler uiteindelijk binnen te hengelen met een betere aanbieding.

Haye traint vrijdagmorgen al mee met zijn nieuwe teamgenoten van Almere City. Komende zondagmiddag speelt Almere City de uitwedstrijd tegen Heracles. Haye is dan al speelgerechtigd voor de Almeerders.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel