Inschrijvingen Challenge Almere-Amsterdam gaan als een speer, zondag prijsverhoging

ALMERE • Do 4 juli 2024 | 21:05 • Donderdag 4 juli 2024 | 21:05

Het is een meer dan een prettige uitgangspositie voor Challenge Almere-Amsterdam in september: de triatlon is op moment van schrijven al voor tachtig procent uitverkocht. Daarmee zijn dus nu al tweeduizend atleten ingeschreven en met de aankomende verhoging van het inschrijftarief komen daar dit weekend ongetwijfeld veel atleten bij.

De organisatie achter de wedstrijd laat dat weten in een bericht op de sociale media. De waarschuwing: vol is vol, dus mocht er interesse zijn om in te schrijven voor Challenge Almere-Amsterdam, kan het zomaar de moeite lonen om dat nog dit weekend te doen. Aangeraden wordt voor zondag 7 juli, want dan stijgt het inschrijftarief: tot die dag profiteren atleten van het zogenaamde Early Bird Tarief.

Tijdens Challenge Almere-Amsterdam op 14 september wordt ook weer het Europees Kampioenschap Long Distance gehouden. Daarnaast staat ook de altijd populaire Middle Distance op het programma. Ook zijn de dagen ervoor side-events als de Junior Challenge, Kids Run, Business Relay en Family Relay.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel