Flevo Boys makkelijk een ronde verder in nacompetitie

EMMELOORD • Za 1 juni 2024 | 20:50 • Zaterdag 1 juni 2024 | 20:50

Flevo Boys uit Emmeloord heeft de eerste wedstrijd in de nacompetitie makkelijk gewonnen. De ploeg was zaterdagmiddag met 5-0 veel te sterk voor eersteklasser RKVV Velsen. Flevo Boys wil via de nacompetitie graag volgend jaar in de Vierde Divisie spelen.

De eersteklasser uit Emmeloord kwam al heel vroeg op een 1-0 voorsprong door Jelmer Dijkman. De ploeg van trainer Arjen Postma kreeg na de openingstreffer veel kansen, maar kon de trekker nog niet overhalen. Na dik een half uur spelen lukte dat wel en scoorde Younes el Ghamarti de tweede treffer op sportpark Ervenbos. Dat gaf Flevo Boys vertrouwen en daarna liepen de Emmeloorders op eigen veld uit naar een verdiende 5-0 overwinning.

Geen zorgen
De trainer van Flevo Boys heeft zich tijden de wedstrijd geen moment zorgen gemaakt. Hij zag dat zijn ploeg na de openingstreffer niet makkelijk kon doordrukken. De ploeg uit Velsen kreeg daarna wel een paar grote kansen op de 1-1, maar Flevo Boys was net op tijd bij de les om de wedstrijd makkelijk naar zich toe te trekken. "Na de 2-0 was het eigenlijk wel gespeeld", zegt Postma en kon hij helemaal rustig ademhalen.

In de tweede ronde staat Flevo Boys tegenover RKSV NEO uit Borne. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van NEO in Borne. NEO won in de eerste ronde met 1-0 van De Zouaven uit Grootebroek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel