Politie neemt parkeerplekken in beslag op Harmen Visserplein

EMMELOORD • Do 10 oktober 2024 | 8:44 • Donderdag 10 oktober 2024 | 8:44

De politie Noordoostpolder neemt tot komend voorjaar tien parkeerplekken in beslag op het Harmen Visserplein in Emmeloord. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Op het plein geldt nu nog een blauwe zone, die wordt gedeeltelijk opgeheven.

De dienstauto's kunnen niet meer achter het politiebureau worden geparkeerd omdat het pand verbouwd wordt. Omdat agenten wel snel willen uitrukken bij een calamiteit is aan de gemeente gevraagd of de dienstauto's de komende maanden op het plein voor het politiebureau geparkeerd mogen worden.

De gemeente Noordoostpolder heeft besloten de parkeerplekken voor de FlevoMeer Bibliotheek voorlopig toe te kennen aan de politie, totdat de verbouwing van het politiebureau afgerond is.

Dat is waarschijnlijk in mei volgend jaar. De blauwe strepen op de grond worden tijdelijk weggehaald en er worden borden geplaatst bij de parkeerplaatsen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel