Politiebureau Emmeloord negen maanden dicht vanwege verbouwing

EMMELOORD • Do 12 september 2024 | 16:14 • Donderdag 12 september 2024 | 16:14

Het politiebureau in Emmeloord gaat vanaf volgende week negen maanden dicht vanwege een verbouwing. De publieksbalie wordt verplaatst naar de bibliotheek aan de overkant van de weg. Daar kunnen inwoners op drie momenten in de week terecht tijdens inloopspreekuren.

De balie in de bieb gaat open op maandagmiddag en woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur en op donderdagochtend van 09.00 tot 13.00 uur. Als iemand aangifte wil doen moet er wel van tevoren een afspraak worden gemaakt. De aangifte kan dan worden gedaan op de bureaus in Dronten en op Urk en als dat niet kan, kan de politie ook bij mensen thuis komen.

Het politiebureau moet klimaatneutraal worden en toekomstbestendig. Daarnaast wordt betonrot aangepakt en asbest verwijderd. Door alle aanpassingen gaat het gebouw van energielabel H naar A.

De verbouwing start op de eerste verdieping. Daardoor kunnen verdachten de eerste maanden nog wel terecht op de locatie in Emmeloord. Vanaf januari 2025 worden deze vervoerd naar de Dronten of Urk. Volgend jaar juni moet de verbouwing klaar zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel