Komende week halfuur omrijden in de avonduren door werkzaamheden A6

BANT • Zo 8 september 2024 | 11:11 • Zondag 8 september 2024 | 11:11

De A6 is komende week vanaf dinsdag drie avonden dicht tussen Bant en Lemmer in de richting van Joure. De afsluiting begint iedere avond om 19.30 uur en duurt telkens tot 06.00 uur de volgende ochtend.

Verkeer wordt omgeleid via de afrit bij het polderdorp, zodat het via de oprit bij Lemmer weer de A6 op kan. Dat zorgt voor een half uur extra reistijd. De snelweg wordt opnieuw geasfalteerd en krijgt nieuwe belijning.

De afsluiting geldt vanaf de oprit bij Bant, tot de afrit naar Lemmer is de A6 onbereikbaar. Dat betekent dat ook de parkeerplaats Wellerzand en het bijbehorende tankstation zijn afgesloten.

Tot oktober
De werkzaamheden maken onderdeel uit van grote herstelwerkzaamheden. Rijkswaterstaat voert tot en met 3 oktober onderhoud uit aan de A6 tussen Bant en Almere-Buiten in beide rijrichtingen. Als het wegdek op bepaalde delen niet meer in orde is, wordt dat vervangen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel