A6 weer een paar avonden dicht, dit keer tussen Lelystad en Emmeloord

FLEVOLAND • Ma 15 juli 2024 | 15:04 • Maandag 15 juli 2024 | 15:04

Weggebruikers moeten deze week opnieuw rekening houden met werkzaamheden op de A6, van Lelystad naar Emmeloord. Delen van de weg gaan dinsdag, woensdag en donderdagavond om 19:30 uur dicht. Richting Lelystad blijft de weg gewoon open.

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er werkzaamheden tussen Lelystad en Lelystad-Noord. Dit deel van de A6 is dan afgesloten en gaat om 06:00 uur weer open.

In de nachten van woensdag en donderdag is de weg tussen Lelystad-Noord en Urk afgesloten. De tussenliggende op- en afritten zijn hierdoor ook niet bereikbaar. Net als verzorgingsplaats Oeverwal en tankstation De Abt. Om 05:30 uur gaat de weg weer open.

Werkzaamheden nog niet klaar
De werkzaamheden op de A6 zijn hierna nog niet klaar. Rijkswaterstaat voert tot 3 augustus op meerdere avonden en nachten werkzaamheden uit op de A6 tussen Almere en Lemmer.

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van het asfalt, het aanbrengen van lijnen en het vervangen van twee detectielussen.

Lees ook: Opnieuw werkzaamheden op de A6 en dat is niet de laatste keer deze zomer

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel