Geen pakketpunt meer in Rutten; PostNL zoekt nieuwe ondernemers

RUTTEN • Zo 24 maart 2024 | 9:33 • Zondag 24 maart 2024 | 9:33

PostNL is op zoek naar een nieuwe locatie voor een PostNL-punt in Rutten. Het bedrijf zoekt een lokale ondernemer die het pakketpunt zou willen overnemen nu de kringloopwinkel, waar het enige punt van het dorp eerst zat, zijn deuren heeft gesloten.

Afgelopen week ging de laatste winkel in Rutten dicht en dat riep vragen op, over waar bewoners nu hun pakketten kunnen afhalen en versturen. "We snappen dat het voor de omwonenden een gemis is. Daarom willen we graag in contact komen met ondernemers die geïnteresseerd zijn om een PostNL-punt te openen, en zo de service in de buurt te behouden", aldus een woordvoerder van PostNL.

Op dit moment zijn er helemaal geen winkels meer in Rutten. De kans dat het postbedrijf een nieuwe gegadigde voor het runnen van een pakketpunt weet te vinden, is dus erg klein.

Inwoners van Rutten die nu een pakket willen versturen of afhalen, kunnen daarvoor terecht bij de Spar-supermarkt in Creil.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel