Panel

Je mening telt!

Omroep Flevoland vindt je mening belangrijk. Er zijn op dit moment twee panels waar je je voor in kunt schrijven. Ten eerste het Omroep Flevolandpanel. Als lid van dit panel ontvang je ongeveer drie keer per jaar via e-mail een enquête die betrekking heeft op bijvoorbeeld onze programma’s. Daarnaast is er het EenVandaag Opiniepanel. Dit is een panel van het actualiteitenprogramma EenVandaag. Als lid van dit panel ontvang je wekelijks per e-mail een uitnodiging voor onderzoek over actuele onderwerpen die zich in Flevoland én in de rest van Nederland afspelen. 

Aanmelden voor (één van) beide panels kan hieronder: 

Omroep Flevoland Panel
Als inwoner van Flevoland en gebruiker van onze media zijn we benieuwd wat jij van ons vindt. Van onze programma’s, website, apps, presentatoren, muziekkeuze en nog veel meer. Door deel te nemen aan ons panel kun je jouw mening geven en kunnen wij onze dienstverlening   [Doe mee en verdien een digitale Bol.com cadeaubon t.w.v. 5 euro] nog beter op je wensen aanpassen. 

Als je deelneemt aan ons panel ontvang je ongeveer drie keer per jaar via e-mail een enquête.
Met het invullen van de enquête verdien je spaarpunten. Bij 100 spaarpunten ontvang je een digitale cadeaubon van Bol.com ter waarde van 5 euro.

EENVANDAAG Opiniepanel
Vind je het leuk om je mening over actuele zaken op een regelmatige basis te geven? Dan kun je je hieronder opgeven voor het EenVandaag Opiniepanel. Wekelijks ontvang je via e-mail een uitnodiging voor een nieuw onderzoek.