Explosie in Botter Lelystad, politie zet straat af

LELYSTAD • Di 1 oktober 2024 | 8:05 • Dinsdag 1 oktober 2024 | 8:05

Meerdere politieagenten waren maandagavond in de Botter 24 vanwege een melding van een explosie. De knal vond rond 22.00 uur plaats, vlak voor een woning. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. De straat is afgezet met linten en pionnen.

Het is nog niet duidelijk wat de knal heeft veroorzaakt. De politie roept getuigen op om zich te melden en vraagt buurtbewoners om eventuele camerabeelden te delen.

Het is al de vierde keer sinds mei dat er een explosie plaatsvindt in de Botter. Een buurtbewoner zegt woensdagochtend: "We wonen allemaal in deze huizen en nu krijgen we deze dingen weer. Ik hoop echt dat hier wat aan gedaan wordt."

Ze vertelt dat het keer op keer raak is. "Ik dacht dat wij woonden in een rustige wijk in de Botter maar ik ben bang van niet. Ik denk dat hier ook camera's mogen staan. Ik slaap niet meer met mijn gezin." Volgens haar trilden dit keer de ramen van haar woning.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel