N50 drie avonden en nachten dicht van Emmeloord naar Kampen

NOORDOOSTPOLDER • Di 17 september 2024 | 17:40 • Dinsdag 17 september 2024 | 17:40

Wie deze week 's avonds of 's nachts van Emmeloord richting Kampen en Zwolle wil rijden, moet rekening houden met een afsluiting van de N50. Tot en met donderdag wordt de rijksweg telkens om 20:00 uur afgesloten vanaf knooppunt Emmeloord. Ook bij Ens kun je niet de N50 richting Kampen op.

In verband met de werkzaamheden, wordt verkeer omgeleid via Lelystad Noord en Dronten. Verkeer op de N50 richting Emmeloord heeft deze week geen last van de werkzaamheden. Ook vanaf de oprit Kampen-Noord is de N50 richting Zwolle deze week gewoon open.

De afsluiting is nodig voor onderhoud aan het asfalt. Waar nodig worden stukken asfalt vervangen. Ook worden er nieuwe witten lijnen op de weg getrokken. Volgens Rijkswaterstaat gaat de weg telkens de volgende ochtend om uiterlijk 05:00 uur weer open.

Volgende week gaat de N50 ook een aantal avonden en nachten dicht, dan in de noordelijke richting. De werkzaamheden zijn dan op het gedeelte tussen Kampen-Noord en Emmeloord.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel