Houtribweg (N307) bij Lelystad opnieuw deels afgesloten voor onderhoud

LELYSTAD • Zo 22 september 2024 | 19:30 • Zondag 22 september 2024 | 19:30

De Houtribweg (N307) bij Lelystad gaat in de laatste week van september opnieuw deels dicht voor onderhoudswerkzaamheden. Van maandag 23 september tot en met vrijdag 27 september is de noordelijke rijbaan tussen de rotonde bij Binnenhavenweg en de Zuigerplasdreef volledig afgesloten.

Dit is de laatste fase van een reeks afsluitingen die eerder deze maand begon. De provincie voert onderhoud uit aan beide rijbanen om de doorstroming van en naar de A6 te verbeteren. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd. De omleidingsroutes worden aangegeven met borden en zijn ook te vinden op de website van de provincie.

Het werk aan de Houtribweg is nodig vanwege de verwachte groei van Lelystad. De werkzaamheden, die in juli zijn goedgekeurd, moeten ervoor zorgen dat er meer verkeer vanaf de A6 over de weg kan rijden. Als alles volgens planning verloopt, wordt het project eind deze week afgerond.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel