Deel Houtribweg in Lelystad richting Dronten hele week dicht

LELYSTAD • Zo 15 september 2024 | 11:00 • Zondag 15 september 2024 | 11:00

Wie de komende week vanuit Lelystad richting Dronten wil rijden of bij Lelystad-Noord de A6 op wil, moet rekening houden met een afsluiting. Vanaf maandag is een deel van de Houtribweg afgesloten. Het gaat om de weg tussen de Zuigerplasdreef en de rotonde Binnenhavenweg/bedrijventerrein Oostervaart.

De weg gaat dicht vanwege werkzaamheden aan het asfalt. Die duren tot en met komende vrijdag. De rijbaan vanaf Dronten en de A6 richting Lelystad blijft de hele week wel gewoon open.

De provincie heeft kaartjes gemaakt, waarop omleidingen te zien zijn. Verkeer dat vanaf de Markerwaarddijk komt, wordt aangeraden om via de Westerdreef en de Larserdreef naar Lelystad en verder te rijden.

Wie de komende week vanuit Lelystad naar Dronten wil rijden, kan dat bijvoorbeeld doen via de Dronterweg of via bedrijventerrein Oostervaart, de Binnenhavenweg en het deel van de Houtribweg dat wel open blijft.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel