Weg richting Harderwijk volledig afgesloten vanwege groot onderhoud

ZEEWOLDE • Ma 3 juni 2024 | 21:15 • Maandag 3 juni 2024 | 21:15

De Ganzenweg, de N302 vanaf de Gooiseweg richting Harderwijk, is in de nacht van dinsdag op woensdag volledig afgesloten voor het verkeer. Dat gebeurt vanwege groot onderhoud aan de weg.

De provincie is eind vorige maand begonnen met de werkzaamheden. Die bestaan uit het vernieuwen van het asfalt, het verbreden van de weg en het verlengen van de voorsorteerstrook richting Zeewolde.

Door de werkzaamheden moet de Ganzenweg meerdere keren dicht voor verkeer. De eerste keer is dinsdagavond van 21.00 uur tot woensdagochtend 6.00 uur. Later deze maand is de Ganzenweg nog een heel weekend afgesloten: van vrijdagavond 21 juni tot maandagochtend 24 juni. Daarna moeten de werkzaamheden zijn afgerond.

Omleidingsroute
Tijdens de werkzaamheden is de kruising met de Sternweg afgesloten voor verkeer, behalve voor agrariërs. Weggebruikers moeten omrijden via de Harderdijk, de Harderbosweg en de Karekietweg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel