Dode gevonden bij Knardijk in Lelystad

LELYSTAD • Di 28 mei 2024 | 10:43 • Dinsdag 28 mei 2024 | 10:43

Bij de Knardijk in Lelystad is een lichaam in het water gevonden. Dat meldt de politie. Het lichaam werd rond 9.00 uur dinsdagochtend aangetroffen. Agenten en een forensisch team deden de hele dag onderzoek. Ook de brandweer was aanwezig.

De hulpdiensten stonden op de weg ter hoogte van de kruising met de Buizerdweg. Dit wegdeel is afgezet met politielinten. Eerder op de dag zag een ooggetuige op deze plek de politie samen met Staatsbosbeheer. 

Naast politieauto's stonden er ook voertuigen van de forensische opsporing op de dijk. Het forensisch team doet onderzoek naar een eventueel misdrijf. Of er een link is met een misdrijf is alleen nog niet duidelijk, laat een politiewoordvoerder weten.

De brandweer was met een zogenoemde 'verzorgingsunit' naar de dijk gekomen. Dit voertuig is een voorziening voor een team dat lang op één plek staat. Zij kunnen bij de unit even rusten en wat eten en drinken.

De locatie

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel