Ally speelt voor Paashaas

ALMERE • Zo 12 april 2020 | 15:29 • Zondag 12 april 2020 | 15:29

In het dagelijks leven is Ally de Aap de mascotte van Almere City FC, maar vanwege het coronavirus zit hij thuis duimen te draaien. Al doende verzon hij iets leuks voor alle Almeerders. Hij speelde zondagochtend voor Paashaas en verstopte 10.000 eitjes in de stad.

Almeerse kinderen en volwassenen vonden de paaseitjes zondag in hun tuin, voor de deur of op het balkon. Voor sommigen was de vondst extra bijzonder, want Ally de Aap had ook een paar 'gouden' eieren verstopt. De gelukkigen die zo'n ei hebben gevonden, krijgen een prijs van Almere City FC. Als zij een foto van het gevonden ei maken en die op de social media zetten met de tekst @ALLYBLIJFTBINNEN, neemt Ally contact op.

De actie is een samenwerking tussen Almere City FC, Sligro Almere, Almere City Marketing, MultiCopy Almere/Lelystad, TSR AV, AllyLife en Almere Rondvaarten. De afgelopen weken organiseerden deze Almeerse bedrijven en organisaties onder de naam #ALLYBLIJFTBINNEN muzikale rondvaarten en een briefkaartenactie. Zo willen ze iedereen een hart onder de riem steken en mensen steunen in het thuisblijven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel