Kijkdag verkoop vakantiehuisjes Eemhof

ZEEWOLDE • Za 18 mei 2019 | 15:48 • Zaterdag 18 mei 2019 | 15:48

CenterParcs verkoopt 311 vakantiehuisjes voor particuliere beleggers op vakantiepark De Eemhof in Zeewolde. Geïnteresseerden konden zaterdag een kijkje nemen bij de woningen en ook direct een woning kopen.

De woningen worden niet als vakantiewoning door CenterParcs aangeboden, maar als investering. De kopers van de woning krijgen een jaarlijks bedrag van CenterParcs, zodat het park de woning als vakantiehuis kan aanbieden. De kopers van het huis krijgen dus geen sleutel en moeten net als andere vakantiegangers gewoon betalen als ze in de woning willen.

Een huisje kost tussen de 179.000 en 400.000 euro. Van de opbrengst van de verkoop gaat het park de woningen renoveren en de bezienswaardigheden vernieuwen. "Er komt een spectaculaire watervoorziening bij. Het hele park krijgt een enorme lift", zegt het hoofd vastgoed van CenterParcs Enrico de Koster.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel