Motoragent gewond bij ongeval op de A6

LELYSTAD • Wo 28 november 2018 | 9:46 • Woensdag 28 november 2018 | 9:46

Een motoragent is woensdagmorgen ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de A6 bij Lelystad. Het slachtoffer botste rond 09:30 uur door nog onbekende oorzaak achterop een auto en kwam daarna onder de vangrail terecht. De motor raakte zwaar beschadigd.

Het ongeval gebeurde tussen Lelystad-Noord en de Maximacentrale. De snelweg richting het noorden werd na het ongeval helemaal afgesloten. Een mobiel medisch team kwam met een snelle auto naar de plaats van het ongeval om te assisteren bij de hulpverlening. De agent is naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

'Onderweg naar verkeerscontrole'
Volgens de politie maakt de agent het naar omstandigheden goed. De motorrijder was samen met een groep politiestudenten op weg naar een verkeerscontrole die in Emmeloord gepland was. Nadat het ongeluk gebeurd was, hebben de studenten direct eerste hulp verleend.

In verband met onderzoek en opruimwerkzaamheden was de A6 van Lelystad-Noord naar Emmeloord tot 13:00 uur afgesloten. Het verkeer werd omgeleid.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel