ASV Dronten trainer: 'De resultaten vallen mee, dat is prettig'

DRONTEN • Zo 29 september 2024 | 10:38 • Zondag 29 september 2024 | 10:38

De nieuwe trainer van ASV Dronten is na het duel tegen DOS Kampen goed te spreken. "De resultaten vallen mee en dat is prettig", zegt Guido Wind na de 3-0 overwinning op de ploeg uit Kampen.

Met twee overwinningen is Wind met ASV Dronten goed aan de competitie in de eerste klasse F van district Oost begonnen. In de eerste wedstrijd van het seizoen won ASV Dronten vorige week al met 1-0 van Batavia'90 uit Lelystad.

Leuke groep
Wind zegt dat hij in Dronten kan werken met een leuke en goede groep. De nieuwe spelers binnen de selectie hebben volgens hem direct goed hun plek weten te vinden. Wind kwam deze zomer over van MSC Meppel, daar was hij twee jaar actief als hoofdtrainer. In Dronten heeft hij Patrick Posthuma opgevolgd.

De trainer zegt dat deze goede start perfect bij zijn visie past. Hij wil met Dronten het publiek vermaken en mee gaan doen in de top van de eerste klasse. Vorige seizoen haalde ASV Dronten de nacompetitie, maar promoveerde niet. De Drontenaren gingen in de eerste ronde van de nacompetitie om een plek in de Vierde Divisie na verlenging met 3-2 onderuit bij Spijkenisse.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel