Hockeyers compleet afgedroogd in Ede bij debuut Valentin Verga

ALMERE • Zo 8 september 2024 | 19:21 • Zondag 8 september 2024 | 19:21

De eerste mannenploeg van de Almeerse Hockey Club is zondagmiddag dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen in de Promotieklasse. MHC Ede was in eigen huis met 6-0 veel te sterk voor de Almeerders.

Almere begon slap en keek bij rust al tegen een 4-0 achterstand aan. In het derde kwart leek de ploeg iets beter in de wedstrijd te komen en creëerde het enkele goede kansen. In het 4e kwart ging er echter weer veel mis en liep MHC Ede uit naar een eclatante 6-0 overwinning.

Debuut Valentin Verga
Oud international Valentin Verga debuteerde zondagmiddag bij de Almeerse Hockey Club, nadat hij in mei na 17 jaar afzwaaide bij hoofdklasser Amsterdam.

Iedereen was slecht vandaag
Verga debuteerde dus met een 6-0 nederlaag en stak na afloop zijn frustratie niet onder stoelen of banken: "Onze spitsen scoorden vandaag geen goals, wij hadden beter kunnen spelen op het middenveld, achterin waren we niet zo goed, de keeper was niet zo goed en onze begeleiding was niet zo goed: iedereen was slecht vandaag".