Flevo Boys revancheert zich en boekt eerste zege van het seizoen

EMMELOORD • Za 31 augustus 2024 | 17:50 • Zaterdag 31 augustus 2024 | 17:50

Flevo Boys heeft zich gerevancheerd voor de 6-1 nederlaag van vorige week bij AZSV in Aalten. Op sportpark Ervenbos in Emmeloord versloeg de thuisploeg d’Olde Veste’54 met 4-1. Daarmee is de eerste zege van het seizoen in de vierde divisie D een feit.

De ploeg van Arjen Postma kwam in het laatste kwartier voor rust op stoom, met liefst drie doelpunten kort na elkaar. Younes el Gharmati opende de score na goed voorbereidend werk van Johan Tiems. Uit een hoekschop scoorde Bas Bakker 2-0, waarna Tiems zelf de 3-0 voor zijn rekening nam. Hij scoorde met een omhaal, nadat de poging van Jelmer Dijkman via de lat terugkwam in het veld.

De bezoekers uit Steenwijk stelden daar weinig tegenover. In het eerste kwartier na rust kregen ze wel wat kansjes, maar de aansluitingstreffer viel niet. Tiems verzilverde na iets meer dan een uur spelen wel de eerste grote kans voor Flevo Boys: 4-0. Tom Kisjes scoorde een kwartier voor tijd de eretreffer voor de bezoekers.

Flevo Boys heeft nu drie punten uit twee duels in de vierde divisie D.