Almere City contracteert elfvoudig Welsh international

ALMERE • Zo 25 augustus 2024 | 12:47 • Zondag 25 augustus 2024 | 12:47

Almere City FC heeft zich zondag versterkt met Welshman James Lawrence. De ervaren linksbenige centrumverdediger, elfvoudig international van Wales, tekent een contract voor twee seizoenen bij de huidige hekkensluiter van de eredivisie.

De afgelopen twee seizoenen stond de 32-jarige Lawrence onder contract bij het Duitse 1. FC Nürnberg. daarvoor was hij onder meer actief voor AS Trencin in Slowakije, het Belgische RSC Anderlecht en FC Sankt Pauli dat uitkomt in de Duitse 2. Bundesliga. Nederland is geen onbekend terrein voor Lawrence: in zijn jeugd speelde hij bij Ajax en Sparta Rotterdam.

Zaterdagavond zat Lawrence al met zijn vriendin, de bekende vlogster Monica Geuze, op de businessclub tribune van het Yanmar stadion tijdens Almere City FC - PSV.

James Lawrence is erg blij met zijn nieuwe club Almere City : "Ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Ik wilde graag in Nederland voetballen en Almere City FC is een ambitieuze club met mooie plannen. Ik ga hard werken om daar aan bij te dragen.’’

Technisch manager Johan Hansma op de clubwebsite: "We zijn erg blij met de komst van James. Dit omdat we graag de achterhoede wilden versterken met een ervaren verdediger die ook leiderschapskwaliteiten in zich heeft.”

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel