Aanvoerder Reussing van Flevo Boys: "Het is echt een hele harde les"

EMMELOORD • Zo 25 augustus 2024 | 10:03 • Zondag 25 augustus 2024 | 10:03

Marc Reussing van Flevo Boys was na afloop van de eerste competitiewedstrijd in de Vierde Divisie duidelijk: "Het is een snelcursus Vierde Divisie voor veel jongens." De voetballers uit Emmeloord gingen er in Aalten tegen AZSV met 6-1 snoeihard af.

"Als je niet scherp genoeg bent, ook al voetbal je op bepaalde momenten best wel goed, word je gewoon keihard afgestraft", zegt de aanvoerder direct na afloop van het duel op het veld van AZSV in Aalten.

Al na zesendertig minuten keek Flevo Boys tegen een 3-0 achterstand aan.

Trefzeker
Net voor rust werd Johan Tiems in het strafschopgebied onderuit gehaald en zo kreeg de ploeg van trainer Arjen Postma een strafschop mee. Gianni Gieskens was trefzeker en scoorde de enige treffer voor de Emmeloorders. In de tweede helft leek het er op dat Flevo Boys van plan was nog iets terug te doen, maar de ploeg was niet bij machte om door te drukken. ASZV maakte de wedstrijd daarna af met nog drie goals en won makkelijk met 6-1.

Flevo Boys speelt dit jaar in de Vierde Divisie omdat DHSC uit Utrecht door financiële problemen zich moest terugtrekken. Flevo Boys verloor vorig seizoen de finale van de nacompetitie, maar kon toch promoveren omdat er een plek vrij was gekomen op dit niveau.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel