Flevo Boys vol zelfvertrouwen naar Borne: 'We kunnen iedereen aan'

EMMELOORD • Wo 5 juni 2024 | 7:33 • Woensdag 5 juni 2024 | 7:33

Flevo Boys is klaar de Vierde Divisie. Dat zegt Aran Nijboer, de aanvoerder van het eerste voetbalelftal uit Emmeloord. "Als ik zie hoe het team zich ontwikkelt, dan denk ik dat ze er ook zonder mij klaar voor zijn", zegt de vertrekkend aanvoerder.

De Emmeloorders hopen via de nacompetitie te kunnen promoveren. Flevo Boys staat woensdagavond in de tweede ronde tegenover RKSV NEO uit Borne.

Flevo Boys bulkt van het zelfvertrouwen. "We kunnen iedereen aan op dit moment", aldus Nijboer. Hij zet er na dit seizoen een punt achter als voetballer in de selectie van Flevo Boys. Hij wil zijn ploeg goed achterlaten en na een seizoen weer terugkeren naar de Vierde Divisie.

De Emmeloorders degradeerden vorig seizoen uit de Vierde Divisie en eindigden dit jaar op de derde plaats in de eerste klasse J van het district Noord. Het team van trainer Arjen Postma plaatse zich via die derde plek voor de nacompetitie.

Velsen verslagen
Flevo Boys won in de eerste ronde gemakkelijk van RKVV Velsen. Op eigen veld werd die ploeg uit Noord Holland met 5-0 aan de kant geschoven.

Als de Emmeloorders woensdagavond winnen volgt er een finale op zaterdag 8 juni. Als Flevo Boys dat duel wint dan promoveert het elftal en speelt het volgend seizoen in de Vierde Divisie.

Bij een nederlaag volgt er nog een herkansing, maar Nijboer zit daar niet op te wachten. Hij wil na komende zaterdag echt een punt zetten achter zijn actieve voetbalcarriere.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel