Paardenevenement Eventing Emmeloord opnieuw uitgesteld

EMMELOORD • Ma 2 mei 2022 | 15:58 • Maandag 2 mei 2022 | 15:58

Het jaarlijkse paardenevenement Eventing Emmeloord is opnieuw uitgesteld. Door een tekort aan vrijwilligers en financiële middelen heeft de organisatie dit besluit moeten nemen.

Het internationale evenement is vanwege de coronamaatregelen de afgelopen jaren tot twee keer toe uitgesteld. Dit jaar is er bewust voor gekozen om het event te verplaatsen naar 2023. Volgens Harry Koopman, voorzitter van Eventing Emmeloord, komt dit zowel door financiële kwesties als door een tekort aan vrijwilligers. "Je merkt dat er twee jaar voorbij zijn en dat mensen andere dingen zijn gaan doen. Het is daarom lastig om op korte termijn een evenement te organiseren in de vorm die wij voor ogen hebben", vertelt Koopman.

De organisatie werkt de komende maanden aan een nieuw concept waarbij ondernemers uit de regio een belangrijke rol gaan spelen. Zo kunnen bedrijven met een stand langs het parcours staan en mogen zij presentaties geven. Daarnaast moet de zesde editie een extra groot spektakel worden voor het hele gezin. Er komen meer activiteiten voor jong en oud en er wordt een zomerfair georganiseerd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel