Corona uitbraak: geen wedstrijden en trainingen bij Batavia'90

LELYSTAD • Do 4 november 2021 | 23:33 • Donderdag 4 november 2021 | 23:33

Voetbalclub SV Batavia 90 in Lelystad speelt dit weekend geen wedstrijden en er worden tot nader bericht ook geen trainingen afgewerkt. Reden daarvoor is een corona-uitbraak bij de club. Volgens voorzitter Marco Knippenberg zijn er door de hele vereniging 30 besmettingen.

De voorzitter weet niet waar de besmettingen vandaan komen en maakt zich zorgen. "Als het nou nog bij één elftal blijft of twee, dan zou je zeggen: we kunnen het lokaliseren. Maar het loopt de hele verenigingen door." Daarom heeft het bestuur besloten om tot nader order niet te trainen en om geen wedstrijden te spelen. Volgens de voorzitter zijn de volwassen die besmet zijn, allemaal gevaccineerd.

De besmettingen zijn onder het kantinepersoneel, scheidsrechter, trainers, jeugdleden en de senioren, vertelt Knippenberg. "Het is maandag begonnen en je ziet op donderdagavond een explosie naar buiten komen van allerlei gevallen."

Het eerste elftal van de club is op dit moment koploper in de 2e klasse G van het District Oost.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel