Voetbalschool Rene Koster gaat samenwerken met FC Utrecht  

ALMERE • Do 28 november 2019 | 15:24 • Donderdag 28 november 2019 | 15:24

De voetbalschool van Almeerder Rene Koster in Ghana is een samenwerkingsverband aangegaan met eredivisieclub FC Utrecht. Het is de bedoeling dat Koster’s voetbalschool talenten gaat leveren aan de huidige nummer vier van de eredivisie.

Koster, CEO van Footbal Talent Afrika in de Ghanese hoofdstad Acra, is net terug uit het Afrikaanse land. Daar heeft hij de afgelopen weken diverse gesprekken gevoerd met de grootaandeelhouder van FC Utrecht Frans van Seumeren. Die gesprekken leidden uiteindelijk tot een contract tussen beide partijen.

FC Utrecht krijgt door de samenwerking de eerste rechten om talenten af te nemen van de voetbalschool van Koster. Spelers zullen regelmatig stage gaan lopen bij FC Utrecht, dat alle documentatie zal faciliteren voor de spelers.

Frans van Seumeren heeft ook een eigen voetbalschool in de Ghanese stad Tamale, de Tamale Utrecht Football Academie. Door het bundelen van de krachten hopen beide partijen nu meer talenten richting FC Utrecht te krijgen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel