Zwaargewonde fietser Almere Haven is 22-jarige vrouw, oorzaak ongeval nog niet duidelijk

ALMERE • Ma 23 september 2024 | 19:44 • Maandag 23 september 2024 | 19:44

De oorzaak van het ongeval in Almere Haven waarbij zaterdagavond een vrouw zwaargewond raakte, is nog niet duidelijk. Het heftige ongeluk gebeurde rond 18.00 uur op de Wittewerf, op de kruising van een straat en een fietspad. De 22-jarige Almeerse zat op de fiets, een 16-jarige jongen op een snorscooter.

Beiden raakten gewond bij een botsing. De vrouw liep de zwaarste verwondingen op. Hoe zij er nu aan toe is, weet de politie niet. Volgens een woordvoerder was er ook een auto bij het ongeluk betrokken.

De automobilist wordt niet verdacht van het veroorzaken van het ongeval. De auto liep wel schade op. De politie heeft verschillende getuigen gehoord over de zware botsing.

Vanwege de ernst van het letsel van de vrouw, werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De ambulances met de gewonden zijn onderweg naar het ziekenhuis kort gestopt bij busstation 't Oor. Een arts zou daar vanuit de traumahelikopter zijn overgestapt in één van de ambulances en zijn meegereden naar het ziekenhuis.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel