Flevolandse Regio Songfestival kandidaat en nummer bekend

FLEVOLAND • Ma 23 september 2024 | 6:00 • Maandag 23 september 2024 | 6:00

'Wil ik anders', met dit nummer gaat Sanne-Maaike Oudshoorn uit Almere onze provincie vertegenwoordigen tijdens het Regio Songfestival in Maastricht. Ze is gekozen uit alle inzendingen die bij Omroep Flevoland zijn binnengekomen.

Sanne-Maaike is 27 jaar en is geboren en getogen in Almere. Tatoeëerder met een grote passie voor muziek. "Ik ben gewoon een blij ei", zegt ze. In de kern is ze verlegen, maar als ze zich op haar gemak voelt is ze open en eerlijk.

Tekst gebaseerd op eigen ervaring
Sanne-Maaike is een singer songwriter die al meerdere nummers op haar naam heeft staan. De teksten van haar nummers zijn gebaseerd op eigen ervaringen. Zo ook de inzending, 'Wil ik anders'. Het gaat over het meest bezongen thema; de liefde. "Ik zat in een relatie die eigenlijk al op was. Het gaat over het besef dat het klaar is", zo vertelt de zangeres.

Sanne-Maaike in de studio

Muziek moet verbinden
Met haar muziek wil Sanne-Maaike verbinden. Het is haar bedoeling dat het een gevoel van herkenning geeft. "Dat je je gehoord voelt en denkt, oh dat heb ik ook altijd, wat fijn dat iemand dat zingt."

Altijd zingen
Zingen zit er al van jong af aan in. De droom om er echt iets mee te doen ontstond al vroeg. "Ik denk al op de basisschool", zegt Sanne-Maaike. Ze zat op de fiets naar school en zong mee met een liedje. Iemand riep toen, Idols Idols. Het talentenprogramma Idols was toen erg populair. Dat was het moment dat ze besefte dat niet alleen haar ouders vonden dat ze goed kon zingen.

Nu mag ze op 9 november Flevoland vertegenwoordigen op Het Regio Songfestival in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. "Ik hoop dat het een goede ervaring wordt en misschien een mooie springplank." De uitzending is live te zien bij Omroep Flevoland.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel