Aangifte van mishandeling van kind op kinderdagverblijf Dronten, medewerker zit thuis

DRONTEN • Di 17 september 2024 | 15:21 • Dinsdag 17 september 2024 | 15:21

Een medewerker van kinderdagverblijf Beregoed in Dronten zit tijdelijk thuis vanwege een incident met een kind. Dat bevestigt Kinderopvang Dronten na berichtgeving in De Drontenaar. Volgens de politie is aangifte van mishandeling gedaan. Wat er precies is gebeurd, wordt nog uitgezocht.

Volgens Kinderopvang Dronten is de zogenoemde 'meldcode' gevolgd. Dat is een stappenplan bij (vermoedens van) huiselijk geweld en kindermishandeling.

Het gaat niet om ernstig letsel of een zedendelict, benadrukt de kinderopvang. "Meer informatie kunnen we op dit moment niet geven omdat er een onderzoek gaande is vanuit de politie", valt te lezen in een persbericht.

Omdat het incident wordt onderzocht, zit de medewerker tijdelijk thuis. "Vanwege onze focus op het welzijn en de veiligheid van onze kinderen vinden wij alleen al het vermoeden dat er sprake is van gedrag dat niet strookt met onze waarden reden om onderzoek te overwegen", aldus Kinderopvang Dronten.

De locatie aan De Ketting

Google Streetview

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel