Fietser nog steeds zwaargewond na ongeluk vorige week, politie zoekt belangrijke getuige

ALMERE • Di 10 september 2024 | 9:45 • Dinsdag 10 september 2024 | 9:45

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk vorige week dinsdagmiddag op het Deventerpad in Almere Stad. Eerder werd gemeld dat het een ernstig ongeval was, nu is duidelijk dat er een 35-jarige fietser uit Almere zwaargewond in het ziekenhuis ligt.

Direct na de aanrijding werd gesproken over een ongeluk tussen een fietser en een scooterrijder. De laatste zou er vandoor zijn gegaan en daarna weer zijn teruggekomen.

De politie laat nu weten dat de fietser ten val kwam en dat er een zwarte scooter op de grond lag en dat de bestuurder erbij stond. Een andere scooter met daarop drie personen zou bij het ongeluk zijn weggereden.

Teruggereden naar ongeluk
Uit onderzoek blijkt volgens de politie dat de drie die op de scooter zaten door iemand zijn aangesproken over het ongeluk en het drietal heeft aangespoord om weer terug te gaan. De politie is dringend op zoek naar deze persoon omdat deze over mogelijk cruciale informatie zou beschikken.

Welke rol de drie hadden bij het ongeluk is nog niet helemaal duidelijk. De politie heeft ze al wel gehoord.

Naast de specifieke getuige zoekt de politie ook getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren of die mogelijk foto's of een video hebben van het ongeluk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel