Bekijk hier onze live-uitzending vanaf Zeewolde bij de Pinken

ZEEWOLDE • Za 7 september 2024 | 9:55 • Zaterdag 7 september 2024 | 9:55

Omroep Flevoland was vandaag tussen 10.00 uur en 15.00 live in Zeewolde bij de Pinken. Het is het oudste evenement van Zeewolde, waarbij pinken worden gekeurd. Dat zijn eenjarige runderen.

In een vijf uur durende uitzending is verslag gedaan van deze 34ste editie.

De uitzending werd gemaakt in samenwerking met de Lokale Omroep Zeewolde. Presentatoren Henk van Benthem, Niels Schagen en verslaggever Jan van de Beek van de Lokale Omroep Zeewolde zijn te zien en te horen met presentatoren Jordy Bouw en Roy Blokzijl van Omroep Flevoland.

De live-uitzending is inmiddels voorbij, maar alle gesprekken zijn terug te vinden op omroepflevoland.nl/gemist, of in onze app, onder het kopje 'gemist'.

Dit jaar is Omroep Flevoland aanwezig op verschillende Flevolandse evenementen. We waren te gast op de Oldtimerdag in Lelystad, de Meerpaaldagen in Dronten en in november zenden we uit vanaf het evenement Urk in Wintersferen. U bent van harte welkom om vandaag of in november een kijkje te nemen bij onze mobiele studio.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel