Automobilist gewond bij ernstig ongeluk met vrachtwagen op Spiekweg

ZEEWOLDE • Wo 31 juli 2024 | 10:32 • Woensdag 31 juli 2024 | 10:32

Een automobilist is woensdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Spiekweg in Zeewolde. Het ongeval gebeurde rond 09:30 uur. Volgens de politie gaat het om een zwaar ongeluk met ernstig letsel. De weg was daarom zo'n twee uur afgesloten.

Omdat het ongeluk op de kruising met de Gooiseweg gebeurde, is de Gooiseweg nog wel dicht, meldt de provincie. Verkeer wordt omgeleid via het industrieterrein Trekkersveld. De provincie verwacht dat deze weg nog twee uur dicht is.

Bij het ongeluk was volgens de politie naast de auto ook een vrachtwagen betrokken. Op een foto is te zien dat de auto forse schade heeft opgelopen. Meerdere ambulances, de politie, brandweer en personeel van het traumateam waren aanwezig om eerste hulp te verlenen.

Volgens getuigen moest de automobilist door de brandweer uit de auto gehaald worden. Deze is vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet nog onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel